Project

Sigma Pictures en regisseur André van Duren besloten een volledige speelfilm in Eindhoven te gaan draaien. Een uitgelezen kans voor IngredientMedia om zich hierbij aan te sluiten. We verzorgden datahandling, een Behind The Scenes film voor Omroep Brabant en een speciale telefoonapp.
 

De Film

In De Helleveeg maken we kennis met Albert Egberts (Benja Bruijning) en zijn tante Tiny (Hannah Hoekstra). Tiny lijdt behalve aan smetvrees ook aan een dwangmatig scherpe tong. Voor Albert is tante Tiny, schertsend Tientje Poets genoemd, even afschrikwekkend als intrigerend. Eenmaal zelf volwassen geworden stuurt Albert aan op een grote confrontatie, waarbij eindelijk alle familiegeheimen aan het licht komen.
 

Cast & rolverdeling

De hoofdrollen in deze film worden vertolkt door Hannah Hoekstra en Benja Bruijning. Hannah Hoekstra speelt de rol van Tante Tiny. De rol van de oudere Albert word vertolkt door Benja Bruijning.Raf Schollen speelt Albert als 7 jarige en Joep van Leuken de rol van Albert als 11 jarige. Gedurende de hele speelfilm, die zich afspeelt over 3 decennia, vertolkt Hannah Hoekstra de rol van Tante Tiny. Frank Lammers, bekend van Nederlandse films als De Marathon, Nachtrit en Michiel de Ruyter vertolkt de rol van Nico van Dartel.