Projecten

Metatronics is uitgegroeid van een klein bedrijf tot een van Eindhovens toonaangevend innovatieve bedrijven voor productdesign, designoplossingen, productinnovatie, prototyping en electronica. IM is de partner bij uitstek voor bedrijven in de technische sector die innovatie hoog in het vaandel hebben staan!

Customer Experience

Metatronics werkt met multidisciplinaire teams die gedurende het ontwikkelproces het gehele product concept in beeld houden. Hierdoor zijn alle disciplines (elektronica, mechanica, chemie, etc.) continu bij het proces betrokken om uw productontwikkeling tot een succes te maken.

Daarnaast treed Metatronics altijd op als een single source; er wordt samen met de klant een product ontwikkeld en niet parallel met een ander bedrijf. Hierdoor is Metatronics altijd betrokken bij de productie wat een extra toegevoegde waarde is.

Ontwikkeling

Metatronics ontwikkelt en produceert slimme elektronische producten, voor zowel professionele als industriële en consumenten markten, in de breedste zin van het woord. Onze klanten bestaan uit zowel multinationals als MKB bedrijven die een partner zoeken voor de realisatie van hun innovatieve producten.