Architectuur visualisatie

3D Expertise

IngredientMedia serveert soepel architectuurvisualisaties. Wij kunnen uw vastgoedprojecten in 3D presenteren als sfeervolle impressie, animatie-film of interactieve productie.

Uitdagingen

Wij gaan ze aan!

Wij houden van uitdagingen! We zijn we in staat om snel te werken, duidelijk te communiceren en korte deadlines te halen. U heeft direct contact met de tekenaar die het werk uitvoert zodat kleine en grote aanpassingen geen probleem zijn.

Rexroth

3D Animatie

Voor Rexroth creëert IM vele product-, proces-
en machine-visualisaties in 3D. Hiermee kunnen
complexe zaken helder in beeld gebracht worden
en kunnen onderdelen getoond worden die met
traditionele filmmethodes lastig te vangen zijn.

Klant: Rexroth
Diensten: Film (3D animatie)

Bruynzeel

3D Animatie

Het aantrekkelijke van Bruynzeel 'Compactus' storage kasten is dat ze meer ruimte en innovatie bieden door vierkante meters te besparen met een ingenieus concept dat haar grenzen nog lang niet heeft bereikt.
Met een motiongraphics en 3D-animatie werd de doelgroep duidelijk geïnspireerd en werden de oneindige mogelijkheden concreet in beeld gebracht.

Check www.bruynzeel.org
Klant: Bruynzeel AartEnVanBreensma
 

Kempi

3D Animatie

Voor Kempenhaeghe verzorgt IM de productie van de nieuwe mascotte.
Het Kempi poppetje is in 3D gerealiseerd. Er werden meerdere poses en situaties gemaakt om het figuurtje leven in te blazen. Met groot succes, aangezien Kempenhaeghe al nieuwe plannen heeft met Kempi.

Check www.kempenhaeghe.nl
Klant: Kempenhaeghe
Diensten: 3D animatie

Rabobank Teckle

3D Animatie

Voor Rabobank produceerde IM de internetvirals en website waarin de computergeanimeerde 'Teckle' de hoofdrol speelt. Met aanstekelijke character-animatie is een speelse mascotte gecreëerd.

Check www.teckle.nl
Klant: Rabobank
Diensten: Internet viral, Webfilms, Website, Fotografie