Film & Video

Cinema-look door slimme inzet techniek

IngredientMedia produceert professioneel film- en videomateriaal met een cinema-look door gebruik te maken van de beste materialen (o.a. BlackMagic camera's) en het inzetten van innovatieve technische hulpmiddelen (drone's, buggies, movi's) voor dynamische beelden met een verfrissend perspectief.

Audio

Muziek, Ambiance en Voice-overs

Beeld zonder geluid is als brood zonder beleg. De juiste muziek en sound fx geven enorme impact aan het beeldmateriaal. IngredientMedia heeft een uitgebreide database met muziek of creëert, indien gewenst, muziek op maat. Ook voor sounddesign en voice-overs bent u bij IM aan het juiste adres.
 

Mippit

Video & Film / Animatie

Voor Mippit maakte IM een flitsende internetviral die op twee manieren werd toegepast.
Als losstaande internetfilm en als banner op de website.

Check www.mippit.eu
Klant: Mippit
Diensten: Internet viral , Website banner

Glow

Video & Film

IngredientMedia verzorgde meerdere malen de commercials voor hét lichtfestijn van Eindhoven: Glow


Klant: Glow
Diensten: Video & Film
 

Hoogwegt

Video & 3D

Voor Hoogwegt Group, een wereldwijd actieve melkproducent, maakte IngredientMedia een corporate video met 3D animatie waarin duidelijk in beeld gebracht werd wat Hoogwegt doet en waar ze voor staan.

 

Helleveeg

Productie Making-of film

In samenwerking met Sigma Pictures en Omroep Brabant maakte IngredientMedia een 'making of' van de nederlandse speelfim 'De Helleveeg'. Dit resulteerde in een webapp waar de gebruiker een virtuele toer langs de vele filmlocaties kan maken. IM verzorgde daarnaast ook de datahandling van de film.